Op geregelde tijdstippen voert de voedselveiligheidsinspectie (HACCP) controles uit op de hygiëne in uw keuken. Voor uw zaak is het natuurlijk belangrijk om voor deze inpectie te slagen.
Gelukkig kunt u op Eventi Group rekenen. Wij pakken uw keuken grondig aan.
Een compleet onderhoud van professionele (groot)keukens
Onze onderhoudsservice voor keukens is erg compleet. We reinigen alles, van dampkappen en friteuses tot koelcellen en vetafscheiders. Ook moeilijk bereikbare plaatsen krijgen een flinke schoonmaakbeurt.
Een periodieke dieptereiniging van uw keuken is cruciaal. We hoeven u het belang van hygiëne bij voedselverwerking niet uit te leggen. Daarnaast is een propere keuken goed voor uw imago. U wil toch geen sluiting riskeren door het FAVV?
Specialist in keukenreinigingen
Eventi Group is dé specialist in dieptereinigingen van grootkeukens. Jaarlijks vertrouwen honderden restaurants, cateringzaken, frituren, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen en andere bedrijven op onze schoonmaakdiensten. Wij zijn actief in heel België en Nederland.
Eenmalige of periodieke schoonmaak
Heeft u een eenmalige dieptereiniging van uw keuken nodig? Geen probleem. Toch kiezen veel van onze klanten voor een onderhoudscontract. Op afgesproken momenten zorgen wij dan voor een reiniging van werkruimtes, diepvriezers, koelcellen en andere apparatuur. Zo bent u zeker dat uw zaak aan de hygiëne- en onderhoudsnormen voldoet.
Waarom kiest u voor Eventi Group?
- Plafonds, wanden en vloeren
- Moeilijk bereikbare plaatsen
- Braadsledes, friteuses en ovens
- Koelcellen
- Koelvitrines en saladebars
- Transportkarren